За мен | Kemi H Photography

Здравейте,

Казвам се Кеми и живея в София. Работя като детски и семеен фотограф в малко ателие в центъра на София, също така, като фууд стилист и фотограф на свободна практика. Студиото е оборудвано както за портретна, така и за Фууд стайлинг и фотография. На разположение са оборудван кухненски бокс, личен пропс, техника и осветление.
Това са двата жанра от фотографията, които най-много ме привличат и се старая да постигам максимума в тях, като непрекъснато се запознавам с новостите и се опитвам да усъвършенствам наученото във времето. Разчитам изцяло на собствения си усет за красиво и вкусно.
Имам медицинско образование, но преди 2 години напуснах работата си и се впуснах активно като Freelance Photographer. С фотография се занимавам от 10 години, като 5 от тях изцяло с фууд стайлинг и фотография. По това време създадах кулинарния сайт Вкусно и красиво, като естествено продължение на фотографско-кулинарните ми увлечения. Там можете да намерите много готварски рецепти, които са изцяло с авторско съдържание и фотографии.  За мен бе голямо предизвикателсто и усещах голямо удовлетворение да мога да приготвя и опитам ястия от всяко кътче на света, не като посетя дадена дестинация, а докато отглеждам дъщерите си вкъщи. Надявам се в бъдеще да мога да посетя всички дестинации и опитам тези ястия в оригинален вариант с автентичен вкус. Успоредно с това снимах дъщерите си, показвах снимките и това доведе до голям интерес от Ваша страна към детската ми фотография. Затова и се насочих към това да правя снимки за клиенти, като снимам техните деца, новородени бебета, семейства, приятели.
Детската фотография за мен е щастие, зареждане, усмивки, любов, съвършенство. Обичам нежната, изчистена, премерена и красива детска фотография.
Щом четете тези редове, вероятно моята работа е привлякла Вашето внимание. Ще се радвам да бъда Ваш фотограф и да запазя Вашите спомени за поколенията.
Ако искате да следите новостите, свързани с моята работа, текущи кампании и други, можете да го направите в страниците ми във Фейсбук:


Клиенти:

italianfood-bg.com